مینا عابدی جوانی دهه هفتادی و ساکن یکی از محلههای تهران است که توانسته هنر خیاطی و ذوق و علاقهاش را به هم پیوند بزند و کسب و کاری راه بیندازد و برکت کارش بشود ایجاد شغل برای چند نفر دیگر. همه اینها یک روز آرزوی دختری نوجوانی بود که پس از سالها صبر و تلاش اتفاق افتاد و مزون عابدی شروع به کار کرد. آنچه او را تا به حال ماندگار کرده و محترم، مردمداری و مرام همدلی اوست که به باور خودش میراثی است ارزشمند که از دایی شهیدش به او رسیده. واقعه شهادت او سالها پیش از تولد مینا رخ داده اما در زندگی مینا لحظه لحظه حضور دارد تا آنجا که رشته اتصال او به محبتی عمیقتر و ماندگارتر شده است؛ "محبت حسین علیه السلام". مینا به شکرانه این محبت و انس، عهدی بسته است و هر سال تمام هنرش را به کار میگیرد و لباسی طراحی میکند و به خادمان اربعین سیدالشهدا(ع) هدیه میدهد.
بدرقه راه
عکس عاطفه سادات صفوی
متن فاطمه حیدری
مینا عابدی دختر جوان دهه هفتادی است که از سن هجده سالگی کارگاه خیاطیاش را راهاندازی کرد و کارآفرین شد.
یکی از لذت بخشترین کارها برای خیاطها رفتن به بازار و گشتن بین پارچههای رنگارنگ و خرید کردن است. او معمولاً برای خرید و پارچه و ملزومات کارگاه خیاطی به بازاربزرگ تهران میرود.
مینا در کارگاه کوچکش فقط یک مدیر نیست، حال خوب و زندگی کارگرهایش برایش از کار مهمتر است. در کارگاه او ۵ نفر مشغول کار هستند.
او همیشه دوست داشت هنری را که یاد گرفته است به علاقمندان آموزش دهد. حالا فرصتی ایجاد شده که در برنامه تلویزیونی شبکه سراسری، به طیف وسیعی از علاقمندان آموزش دهد.
در روستای واوان رسم است شب تاسوعا اهالی محل برای احترام و زنده نگه داشتن یاد شهدا به خانوادههایشان سر میزنند. دایی مینا سال ۱۳۶۱ شهید شده است و هر سال پدربزرگ و مادر بزرگش به رسم روستا میزبان اهالی محل هستند.
مینا تاکنون به سفر کربلا نرفته است اما آرزو دارد در ایام اربعین پیاده روی طریق نجف تا کربلا وزیارت امام حسین را تجربه کند. او که دلش میخواهد در این راه سهیم باشد چند سالی است که تعدادی عبا طراحی میکند، میدوزد و به دست خادمین پیاده روی اربعین میرساند.
نظرتان را درباره این مطلب بنویسید !
ارسال دیدگاه