
فراخوان همکاری | بذر نیکوکاری
آژانس مستند سو با تکیه بر تجربه همکاریهای گذشته، از خیریهها و سمنهای سراسر کشور برای پیشبرد بهتر طرحها و پروژهها در حوزههای اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و ... دعوت به همکاری میکند.

خبر | آرزوهای مرده جان گرفت !
کودک همسری در ایران بیشتر در مناطق روستایی و عشایری و حاشیه شهرها رخ می دهد. مطابق قانون ایران، ازدواج دختران زیر سن 13 سال حتما باید به شرط رعایت مصلحت آنها و با تشخیص دادگاه صالح باشد. دختران پس از سن 13 سال هم برای ازدواج نیاز به اجازه ولی خود دارند. قوانین مربوط به سن ازدواج در ایران راه را برای کودک همسری باز گذاشته است. هرچند بسیاری از ازدواج های کودکان با پیگیری دادستان ها و نهادهای مدنی جلوگیری و یا ابطال شده اند اما هنوز هم در مناطقی از ایران این مسائل رواج دارد. با توجه به آمارهای رسمی از کودک همسری در ایران، نقش عامل فرهنگی در این موضوع بسیار پررنگ است.

فراخوان | فراخوان ثبت نام باشگاه عکاسان سو
باشگاه عکاسان سو با هدف جذب و آموزش عکاسان جوان و مستعد در حوزه ی مستند اجتماعی و پس از تجربه ی یک دوره آموزشی میدانی موفق و تربیت نیروهای جوان و متخصص دومین دوره ی آموزشی خود را برگزار می کند .

جشنواره | صبر ایوب به روسیه رسید.
مجموعه ی "سرآمد، صبر ایوب" در جشنواره ی استنین 2021 دیده شد و مقام آورد.

مجموعه | دوئل عقل و عشق
زمین هنر خوش بذر است؛ اما رُس آدم را می کشد تا بار دهد. باید انقدر رُل بازی کنی، خاک صحنه میل کنی و پادویی کنی تا روی قله ی تئاتر برایت کف بزنند

جشنواره | درخشش عکاس جوان آژانس عکس مستند سو در جشنواره بین المللی دانشجوئی صربستان
صدای دختران خط شکن و موفق شهرستان چاراویماق در جشنواره ی صربستان شنیده شد.

«من زنده برگشتم» روایتی از سوختبرهای سیستان و بلوچستان
مجتبی حیدری ۱۸۰ کیلومتر از شهرستان سرباز در سیستان تا منطقه ای در پاکستان را با دوربینش و همراه مهندس ساجد طی کرد و پای صحبت ریش سفیدان و مردم منطقه نشست ،تا حاصلش مستند ۳۰ دقیقه ای " من زنده برگشتم " شد.

فراخوان | فراخوان باشگاه مخاطبان سو
آژانس عکس سو در نظر دارد ، با هدف معرفی و حمایت از عکاسان و مخاطبان خوش ذوق خود و تقویت نگاه خلاقانه عکس های منتخب باشگاه مخاطبان را در سایت و صفحه ی آژانس منتشر کند.

پوریا ترابی
20 مهر 1400 - 10:50مجموعه | معامله با خدا؛ ماجرای مردی که به ترک کنندگان اعتیاد شغل میدهد
اعتماد به یک فرد با سابقه اعتیاد در وهله نخست با سطح بالایی از خطرپذیری معادل است. برای اعتماد به فردی که خودش را به ویرانی کشیده و حتی خانواده نیز از او قطع امید کردهاند، چه دلیل و نقطه اتکایی میتوان یافت؟! و به فرض که بتوان چیزی یافت، چطور میتوان او را در فضای پرتلاطمی، چون محیط کسب و کار وارد کرد؟!