احیاء در مزرعه
عکاس :مجتبی حیدری
هنوز هم پیدا می شوند آخوندهایی که جایی خارج از دولت دست خود را بند کرده اند و ترجیح می دهند «لباس روحانیت» برایشان در حکم «لباس کار» نباشد. عرق از جبین این ها جاری است و تکیه داده اند بر زور بازو و قوه خلاقیت خودشان. با مردم کوچه و بازار هیچ تفاوتی ندارند. رحیم جعفری در حاشیه جریان اصلی روحانیت یکی از همین موارد است که نانی از سفره دین بر نمی دارند. او چند سالی است که شغل دولتی اش را رها و در شهرستان اهر از استان آذاربایجان شرقی استخر پرورش ماهی تاسیس کرده است.آقای جعفری برای راهی که در پیش گرفته، منطق جالبی دارد: «ایام شهادت امیرالمومنین (ع) است. قنبر که غلام ایشان است، می گوید یک بار دیدم حضرت امیر(ع) مشغول جمع کردن هسته های خرما از روی زمین است؛ هسته هایی که مردم بعد از خوردن خرما روی زمین انداخته بودند. از علی (ع) پرسیدم علت این کار چیست؟ حضرت فرمودند که می خواهم این هسته ها را بکارم تا در آینده نخل خرما شوند. بر اساس محاسبات تقریبی من، حضرت امیر(ع) با آن همه مشغله و ماموریت مهم، نزدیک به 200 هکتار باغ خرما به دست خودش ایجاد کرده و در اختیار مردم قرار داده است. محاسبات تخمینی من از تبدیل ارزش سکه آن روز به ریال امروز نشان می دهد این مجموعه ماهانه قریب به 40 میلیارد تومان ارزش اقتصادی تولید می کرده که حضرت امیر(ع) به صورت عام المنفعه در اختیار نیازمندان قرار می داده».او که شب های قدر را در مزرعه اش احیاء می گیرد، درباره واکنش مردم به فعالیت اقتصادی اش، می گوید: «مردم وقتی می بینند که من وارد استخر می شوم و فضولات ماهی ها را پاک می کنم یا خودم ماهی ها را در بازار دستفروشی می کنم، خیلی جا می خورند. آنها عادت ندارند یک نفر را با لباس روحانی در کار تولیدی ببینند. با این وجود استقبال می کنند و با خیال راحت ماهی می خرند و مطمئن هستند که من ماهی تلف شده به آنها نمی فروشم. باید مرام اقتصادی امیرالمومنین(ع) و اهل بیت (س) را زنده کنیم.»
حجت الاسلام رحیم جعفری شغل دولتی اش را رها کرد تا برای خودش کسب و کاری مستقل راه بیاندازد.
کار اصلی او پرورش ماهی قزل آلاست اما در کنارش پرورش اردک را هم پیگیری می کند.
آقای جعفری مجموعه تولیدی اش را صرفا مدیریت نمی کند. بلکه شخصا مثل یک کارگر در آن فعالیت می کند.
او در مزرعه اش صیفی جات مورد نیاز خانواده اش را تولید می کند.
در مزرعه آقای رحیمی انواع صیفی جات کشت می شود.
حجت الاسلام جعفری برای 5 نفر شغل ایجاد کرده است.
در مزرعه پرورش ماهی او سالانه 200 تن ماهی قزل آلا تولید می شود.
آقای جعفری تا لحظه غروب آفتاب مزرعه را ترک نمی کند.
رابطه او با اهالی محل نزدیک و صمیمی است.
موتورسیکلت، عصای دست او در روستاست.
این روحانی جوان کانون گرمی را در خانواده اش به وجود آورده.
این روحانی جوان کانون گرمی را در خانواده اش به وجود آورده.
سبک زندگی رحیم جعفری با تصوری که غالب مردم از روحانیون دارند، متفاوت است.
آقای جعفری در فضای مجازی هم فعال و پیگیر است.
آقای جعفری در فضای مجازی هم فعال و پیگیر است.
حضور رحیم جعفری در نماز جمعه شهر.
آقای جعفری هم زمان یک فعال اجتماعی است و روابط نزدیک و صمیمی با جوانان محل دارد و دو روز در هفته در گعده ها و تفریحات آن ها شرکت می کند.
آقای جعفری هم زمان یک فعال اجتماعی است و روابط نزدیک و صمیمی با جوانان محل دارد و دو روز در هفته در گعده ها و تفریحات آن ها شرکت می کند.
رحیم جعفری شب قدر را در مزرعه اش احیاء گرفت.
اتاقک مجاور استخر پرورش ماهی؛ محلی برای استراحت، مطالعه و عبادت آقای جعفری است.




















دیدگاهتان را بنویسید